La Choraline - logo​​​
Bruxelles

bandeauChoraline.jpg
Bannière
Bannière

Het Koor

Dit koor met gelijke stemmen verlangt van zijn koorleden dat zij in staat zijn werken uit alle stijlperiodes te interpreteren, vanaf de Renaissance tot de hedendaagse muziek, maar ook de populaire muziek en de variété komen aan bod. Bij wijze van projecten kiest de groep bij voorkeur voor concerten, oratorio’s of voorstellingen met muziektheatraal karakter, maar zij gaat ook met plezier op tournee in het buitenland of zorgt voor opnames op CD.

Na auditie aanvaardt het vocaal ensemble jonge zangeressen vanaf 13 tot en met 19 jaar. Zij maken dan deel uit van een koor dat op het hoogste nationale en internationale niveau actief is. Niet alleen krijgen zij een strenge zangopleiding verzorgd door een ploeg van kunstenaars uit de beroepswereld, bovendien krijgen de koorleden van La Choraline, Jeugdkoor van de Munt, elk jaar de kans voorstellingen te verzorgen voor publiek, een schitterende ervaring. Hun prestaties in de Koninklijke Muntschouwburg, in de Bozar of op andere binnen- en buitenlandse podia, alle optredens zijn voor de jonge koristen gegarandeerd een verrijkende belevenis.

Audities

De Kinderkoren van de Koninklijke Muntschouwburg organiseren audities eind juni en begin september. Ze zoeken jongens en meisjes tussen 7 en 10 jaar voor het Aspirantenkoor. Jongens en meisjes tussen 10 en 13 jaar voor het Kinderkoor en meisjes tussen 13 en 18 jaar voor La Choraline (Jeugdkoor).

Info en inschrijvingen voor de audities

02 673 54 98 (Secretariaat van de Muziekacademie Auderghem)

Aspiranten– en Kinderkoor

Isabelle Van In (0479 30 39 04) Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

La Choraline (Jeugdkoor)

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.